SUBÜ - SPOR YÖNETİCİLİĞİ ÖĞRENCİLERİ
SPOR VE MARKA 2023 ZİRVESİ (BRAND & SPORT SUMMİT 2023)’ NDELER !

Brand & Sport Summit iki endüstrinin arasında bir köprü kurarak dünyanın ve ülkemizin en önemli profesyonellerini bir araya getirmektedir. Sürekli değişen ve gelişen spor dünyası içerisinde yeniliklerin, yeni yaklaşımların ve spor dünyasının değişen yüzünün paylaşıldığı bir platform olarak, bu yıl 14 – 15 Aralık 2023 tarihlerinde ESA Arena’da Spor ve Marka 2023 Zirvesi (Brand & Sport
Summit 2023)’ne, Spor Etkinlik Gönüllüleri Topluluğu, Dr. Öğr. Üyesi İlayda G. Demir ve Spor Etkinlik Yönetimi Uzmanlık öğrencilerinin organizasyonu ile SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi-Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri de katıldılar. Öğrencilerimiz, ulusal ve uluslararası spor ve markaların çalışmalarını ve güncel spor bilgilerini içeren etkinliğe katılarak, spor sektörünün profesyonelleri ile iletişim ağı deneyimi ve verimli bir spor etkinliğini gözlemleme imkanı bulmuşlardır.