Dr. Öğr. Üyesi Gizem Karakaş’ın yürüttüğü bölümümüz Rekreasyon Yönetimi dersi kapsamında aşağıda ismi yazılı 3. Sınıf öğrencileri tarafından “Gençlik Oyunları” düzenlendi.
Serdivan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda, etkinlikten önce Gençlik Merkezi’inin faaliyetleriyle ilgili gençlik liderleri tarafından öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Daha sonra öğrenciler takımlar oluşturarak, masa tenisi, matrak, langırt, mas güreşi oyunlarının ardından parkurda yarıştılar.  Oyunlarda derece takımlara ödülleri verildikten sonra etkinlik sona erdi.
Dr. Öğr. Üyesi Gizem Karakaş yaptığı açıklamada "Organizasyonu düzenleyen ve yöneten öğrencilere katkılarından, organizasyona ev sahipliği yapan kuruma desteklerinden ve öğrencilere de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.