Dr. Öğr. Üyesi Gizem Karakaş’ın yürüttüğü bölümümüz Rekreasyon Yönetimi dersi kapsamında aşağıda ismi yazılı 3. Sınıf öğrencileri tarafından organize edilen ve yürütülen “Çocuk, Spor ve Eğlence Etkinliği” büyük ilgi ile karşılandı.
Korucuk Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte ortaokul öğrencileri çeşitli parkurlarda hem performans gösterdiler hem de eğlendiler. Parkurlardan sonra ortaokul kız ve erkek voleybol takımlarıyla bölüm öğrencilerimiz arasında dostluk maçı yapıldı. Çekişmeli geçen maçların skorları ortaokul öğrencilerini işaret etti. Organizasyon kapsamında etkinlikte yer alan tüm öğrencilere okuma kitabı hediyesi sözüyle bir sonraki buluşma için söz kesildi.

Dr. Öğr. Üyesi Gizem KARAKAŞ yaptığı açıklamada "Organizasyonu düzenleyen ve yöneten öğrencilere katkılarından, organizasyona ev sahipliği yapan kuruma desteklerinden ve öğrencilere de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.