Spor Bilimleri Fakültesi olarak üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Lisansüstü Seminer Günleri” programı yayınlandı.

Lisansüstü öğrencilerinin ve konuk akademisyenlerin katılımlarıyla her dönem geleneksel olarak düzenlenen Seminer Günleri için geri sayım başladı. Bu dönem üçüncüsü düzenlenecek olan Seminer günleri için program belirlendi.

Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de çevrimiçi olarak ZOOM programı üzerinden yapılacak olan seminer günlerine Prof. Dr. Hülya AşçıDoç. Dr. Gözde ErsözProf. Dr. Selda Bereket ve Prof. Dr. Levent İnce de davetli konuşmacı hocalarımız olarak katılım gösterecekler.

25-26-27 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacak seminer günlerine ilgili tüm öğrenci ve akademisyenler davetlidir.

Meeting ID: 442 756 7413