1 Mart 2017’de SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Olimpiyat Evi’ni ziyaret etti. TMOK adına Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Aksoy tarafından TMOK yapılanması, fonksiyonları, projeleri, büyük çaplı spor etkinliklerindeki yeni yönetim-yönetişim anlayışı, büyük organizasyonların ev sahibi kentlere ve ülkelerine getirdiği avantaj-dezavantajları ve bu kapsamda Olimpiyat adaylık süreçlerimizin değerlendirilmesi, spordaki istihdam konuları, kendini geliştirme, staj, kurs vb gibi konularda bilgi ve yönlendirmeler, Türkiye’de spor ve yönetiminin geleceği ile ilgili konularda bilgi aktarımı yapıldı. Öğrencilerimizin işlevsel soruları ve Yalçın Aksoy Bey’in içten yanıtları, etkileşimli bir paylaşım sağladı.

TMOK Kütüphanesinden dilediğiniz zaman yararlanabileceğinizi unutmayın!

Osmanlıca dilinden çevirmiş olduğu değerli eserleri -“Spor Âlemi Mecmuası”örneği gibi- yaşayarak öğrenebilirsiniz bir çınar olan Kurumun en yaş almış üyesi Adnan Işık (kendisinin önerisi ile Adnan Amca) Bey’in yüksek emeği ile..

Birçok ulusal ve uluslararası spor haberlerini TMOK’un farklı sosyal medya araçlarıyla takip edebilirsiniz; Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

TMOK ana sayfasından SaÜ-SYB haberimizi de inceleyebilirsiniz: