Sakarya Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi  2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 5 Temmuz Çarşamba günü düzenlendi.

SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadında düzenlenen törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz ile öğretim üyeleri, mezunlar ve aileleri katıldı.

Ayrıca bölümümüz adına dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Hakan Kolayiş ve Yrd. Doç. Dr. Nuran Kandaz Gelen tarafından takdim edildi.

Spor Yöneticiliği Bölümü 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.