Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Sahası’nda düzenlendi.

Büyük bir coşku ile düzenlenen törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ayrıca bölümümüz adına dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve öğretim üyemiz Doç. Dr. Hakan Kolayiş tarafından takdim edildi.

Spor Yöneticiliği Bölümü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.