Sporun Kalbi SUBÜ'de atacak!

Her sene farklı etkinliklerle katılımcılarına önemli bilgiler veren Sakarya Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümü, bu sene de farklı bir etkinlikle futbol severleri Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine davet ediyor

Spor yönetiminin gelişmesi açısından önemli etkinliklere imza atan Sakarya Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü bu sene de önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Dünyanın en popüler sporu olan futbolun yönetimi ile ilgili gelişim semineri Sakarya Üniversitesinde gerçekleşiyor. Futbolda Kurumsal Yönetim ve Gelişim Semineri ile futbolun yönetimi hakkında bilgilerin paylaşılacağı seminer 15 Aralık 2016 tarihinde saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi 2. no’lu Salonda gerçekleşecek.

Önemli İsimler geliyor…

Sakarya Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümünün düzenlediği gelişim seminerinde;

Nurhan Üzücüer (Kurumsal Yönetim),

Hidayet Şengül (Spor Hukuku),

İlknur Çakıcı (Vital Koç),

Nesim Argün (Scouting),

Necat Gürpınar (Futbolda Gelişim),

Korkut Ulucan (Sporcu Genetiği) kendi uzmanlık alanlarında bilgi vermek için yerlerini alacaklar.